Χονδρική πώληση

 

 

 

Ανήκεις στον χώρο της εστίασης και τον τροφίμων;

 

Το Foodeat  καλύπτει όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου της HORECA, καφετέριες, εστιατόρια, κουζίνες ξενοδοχείων καθώς επίσης καταστήματα μαναβικής και μπακαλικής.

 

Εξυπηρέτηση

 

Επειδή γνωρίζουμε τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, είμαστε διαθέσιμοι με διανομές 7 μέρες την εβδομάδα και παραγγελίες όλο το 24ωρο για να έχετε επάρκεια προϊόντων ανά πάσα στιγμή. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς ελάχιστη παραγγελία και με δωρεάν μεταφορικά.

 

Συνεργασία

 

Στεκόμαστε δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας, επιδιώκουμε έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και συνεργασίας με τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται, για αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα και τις τιμές μας στις σύγχρονες  ανάγκες της επιχείρησης σας.

 

Επικοινωνία

 

Για εμάς η επικοινωνία μαζί σας είναι το Α και το Ω ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις ακριβής σας ανάγκες ώστε να πάρετε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε χωρίς σπατάλες. Θα χαρούμε πολύ να γνωρίσουμε την επιχείρησή σας, να σας κάνουμε προτάσεις και να σας προμηθεύσουμε με ό,τι πιο εκλεκτό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά! 

 

Β2Β

 

Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι για την επιχείρησή σου 24 ώρες 365 μέρες το χρόνο. Επίσης θα βρεις ασυναγώνιστες προσφορές καθώς και εκπτώσεις.

 
Κάντε εγγραφή .::εδω::. και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

 

Close

Ενημέρωση

Το foodeat.gr προς το παρόν εξυπηρετεί online παραγγελίες μόνο για την Αττική.