Μάθε για τα προϊόντα μας

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ!

 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλει ένα γρήγορο, εύκολο και έμπιστο τρόπο για τις καθημερινές μας αγορές. Το online supermarket μας βγάζει από τον κόπο του κουβαλήματος και μας κερδίζει χρόνο για να χαρούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τις καθημερινές μας απολαύσεις. Έτσι με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς εύκολα να προμηθευτείς το γάλα σου, ρύζι και όσπρια, τα αγαπημένα σου σνακ καθώς και τα είδη καθαριότητας της αρεσκείας σου και ότι άλλο χρειαστείς.

Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να αγοράσεις τα φρέσκα λαχανικά και φρούτα; Είναι λογικό να αναρωτιέσαι: Μπορεί να διαλέξεις τις πατάτες χωρίς να ρωτήσεις τον μανάβη «αν αυτές κάνουν για τηγάνι;», μπορεί να διαλέξει κανείς καλύτερα απ’ την μαμά τις ντομάτες για τα γεμιστά; ή μήπως μπορεί να διαλέξει κάποιος τα μυρωδικά για την αγαπημένη σου πίτα καλύτερα απ’ τη γιαγιά. Υπάρχει κάποιος που ξέρει καλύτερα;

 

Κι όμως υπάρχει!

 

Το foodeat.gr δεν είναι ένα ακόμη ηλεκτρονικό supermarket που αδυνατεί να σου παρέχει ποιοτική μαναβική, αντιθέτως το foodeat.gr προέρχεται απευθείας από τον χώρο της αγροτικής παραγωγής.

Είμαστε το πρώτο online supermarket που παράγει αγροτικά προϊόντα. Οι ιδρυτές του foodeat.gr, η οικογένεια Μεϊντανα παράγει, τυποποιεί και εμπορεύεται από πολύ παλιά στην περιοχή του Αιγίου μοναδικά εσπεριδοειδή όπως λεμόνια, πορτοκάλια και μανταρίνια, καθώς επίσης και διάφορα κηπευτικά με καλλιέργειες που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο, τυποποιούνται και διανέμονται σε ολόκληρη την χώρα μέσω τις εταιρείας forbidfruits. Το μυστικό της οικογένειας ήταν πάντα η αυστηρή ποιότητα και η νέες μέθοδοι καλλιέργειας, με αυτό τον τρόπο πέτυχαν να έχουν υγιείς καλλιέργειες που παράγουν υγιεινά, ποιοτικά και λαχταριστά προϊόντα.

 

Οι παραγωγοί μας.

 

Με το ίδιο μεράκι επιλέγουμε και τους συνεργάτες μας σε ολόκληρη τη επικράτεια. Ανθρώπους που δεν είναι απλά παραγωγοί, αλλά έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην αγροτική ζωή και καλλιεργούν με φροντίδα και αφοσίωση τα χωράφια τους και διαλέγουν καθημερινά «ένα-ένα» τα καλύτερα και πιο φρέσκα λαχανικά και φρούτα για σας.

Το foodeat.gr συνεργάζεται με παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα! Γι’ αυτό έχουμε τα πιο γλυκά πορτοκάλια τον Αύγουστο από την Σκάλα Λακωνίας, τις πιο νόστιμες ντομάτες από την το Τυμπάκι Ηρακλείου τον χειμώνα, τα πιο τραγανά μήλα από την Ζαγορά το φθινόπωρο, τις πιο τέλειες πατάτες απ’ την Νάξο και τα πιο γλυκά σταφύλια από την Κόρινθο! Όλο το χρόνο από θερμοκήπια και υπαίθριες καλλιέργειας σε όλη την Ελλάδα συλλέγουμε πάντα τις νέες σοδειές και τα πιο αγνά προϊόντα.

Με το ίδιο σκεπτικό διαλέγουμε και τους συνεργάτες μας στην εισαγωγή εξωτικών φρούτων και λαχανικών! Γι’ αυτό το όλο το χρόνο στο foodeat.gr θα βρεις εκτός απ’ τις μπανάνες και τον ανανά, λαχταριστά μάγκο για την φρουτοσαλάτα σου, ολόφρεσκα ράσμπερυ για τα smoothies σου και λάιμ για τα κοκτέιλ σου. Και αν θες να γίνεις «master chef» αρκεί να βάλεις στο καλάθι σου λίγα μανιτάρια σιμέτζι, λίγο τζίντζερ και ένα καρότο baby!

 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

 

Την αγάπη αυτή και την εμπειρία μας για τα αγροτικά προϊόντα την μεταδίδουμε και στους εργαζόμενους μας που στο τελικό στάδιο τις παραγγελίας σας, θα επιλέξουν τα «καλύτερα από τα καλύτερα» έτσι όπως τους μάθαμε, έτσι όπως μεγαλώσαμε σαν να τα φέρνουμε από το χωράφι κατευθείαν στο χέρι σας!

Οπότε την επόμενη φορά που θα χρειαστείς μαναβική, αντί να αναρωτιέσαι τι ήχο βγάζει ένα καλό καρπούζι όταν το χτυπάς στο μανάβικο, αν θα καταφέρεις να βρεις μια ντομάτα που «δεν την έχουν ζουλήξει» στο πάγκο του supermarket και αν είναι ελληνικά τα λεμόνια στην λαϊκή, καλύτερα αναρωτήσου αν υπάρχει κάποιος καλύτερος από το foodeat.gr για να διαλέξει την μαναβική σου! 

Close

Ενημέρωση

Το foodeat.gr προς το παρόν εξυπηρετεί online παραγγελίες μόνο για την Αττική.