Πολιτική Απορρήτου

Η κάτωθι Πολιτική Απορρήτου, καθώς και η Πολιτική μας σχετικά με τα Cookies, ισχύουν για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες της Εταιρείας χωρίς να έχουν εγγραφεί ή να είναι συνδρομητές σε κάποια Υπηρεσία της Εταιρείας και εκείνων που έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε κάποια Υπηρεσία της Εταιρείας. Ενημερώνουμε πως το Foodeat.gr είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε από και για το πρόσωπο σας μέσω των Υπηρεσιών της Εταιρείας που τυγχάνουν επεξεργασίας σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Γενικές πληροφορίες

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να απαντήσουμε σε αιτήματά σας ή για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Η επεξεργασία γίνεται βάσει της συγκατάθεσής σας, την οποία μπορείτε να αποσύρετε ανά πάσα στιγμή επιθυμείτε. Για την επεξεργασία και την παράδοση της αγοράς σας χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα, καθώς και για την αναφορά της κατάστασης της παραγγελίας σας και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τη συναλλαγή. Επίσης το Foodeat.gr χρησιμοποιεί τον τηλεφωνικό αριθμό και το mail που δηλώνεται κατά την εγγραφή σας για να στέλνει newsletter και προωθητικά μηνύματα για προσφορές και εκπτώσεις του e-shop μας. Για τον σκοπό αυτό, επεξεργαζόμαστε το όνομα και τη διεύθυνσή σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση email, την πιστωτική κάρτα ή άλλα στοιχεία πληρωμών. 
 
Cookies 
 
Καθίσταται σαφές ότι τα coockies που συλλέγονται είναι απόλυτα αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του ιστοτόπου, για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας. Κατά την έξοδό σας διαγράφονται αυτόματα και δεν προκαλούν βλάβη στις πηγές εισόδου που χρησιμοποιείτε. 
 

Ασφάλεια στις συναλλαγές

Όλες οι συναλλαγές που εκτελούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας εκκαθαρίζονται από τη Viva Payments. Δείτε τους κανόνες ασφαλείας της  Viva Payments εδώ: www.vivawallet.com/el-gr/security/

Που απευθυνόμαστε

Δεν γίνεται η συλλογή και αναζήτηση προσωπικών δεδομένων ατόμων ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών. Σε περίπτωση που εκ παραδρομής έχουμε συλλέξει τέτοια στοιχεία, γίνεται άμεσα η διαγραφή τους.

Αλλαγές Περιεχομένου

Ενημερώνουμε τους χρήστες μας ότι το foodeat.gr, ανανεώνει διαρκώς τον κατάλογό του με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, γι’ αυτό σας προτρέπουμε να διαβάζετε τακτικά την παρούσα πολιτική προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς μπορεί να τροποποιείτε ανά διαστήματα χωρίς πρότερη ειδοποίηση.
 

 

Close

Ενημέρωση

Το foodeat.gr προς το παρόν εξυπηρετεί online παραγγελίες μόνο για την Αττική.