Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω Foodeat;

Η οnline παραγγελία προϊόντων από το σούπερ μάρκετ του Foodeat σας γλιτώνει από κόπο και πρόσθετα έξοδα που θα είχατε σε ένα φυσικό σούπερ μάρκετ. Παραγγέλνοντας από την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς να περιμένετε σε μεγάλες ουρές, κουβαλώντας μεγάλα βάρη προς το σπίτι, κερδίζετε χρόνο. Μέσω της συνεργασίας μας με πιστοποιημένους παραγωγούς τροφίμων, και την απευθείας αποστολή των προϊόντων τους  χωρίς έξτρα κόστος συσκευασίας και χωρίς τα προϊόντα να έχουν περάσει από πολλά χέρια καταναλωτών, κερδίζετε ποιότητα και χρήματα. 

Έχετε φυσικό κατάστημα/ποια είναι η έδρα σας;

Το foodeat.gr είναι ένα αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς φυσική παρουσία για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Όλες οι λειτουργίες μας πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά διατηρώντας παράλληλα την προσωπική επαφή με κάθε πελάτη, από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι την παράδοση και τη βεβαίωση ότι έμεινε ευχαριστημένος. 

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Το Foodeat διαθέτει την πιο ανταγωνιστική πολιτική διανομής προϊόντων, καθώς δεν επιβαρύνει με έξοδα αποστολής τους πελάτες του. 

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το Foodeat;

Μέσω τηλεφώνου στο 211 182 6343, μέσω του site μας ή ακόμα και μέσω της σελίδας μας στο Facebook, όπου διαθέτουμε σύντομη απόκριση.  
Close

Ενημέρωση

Το foodeat.gr προς το παρόν εξυπηρετεί online παραγγελίες μόνο για την Αττική.