FOODEAT HEALTHY ΧΥΜΟΙ

Συχνά θεωρούμε έναν έτοιμο χυμό μια υγιεινή επιλογή, όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική, καθώς στην πλειοψηφία τους οι έτοιμοι χυμοί περιέχουν σάκχαρα και θερμίδες, ενώ είναι φτωχοί σε φυτικές ίνες. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη φρεσκάδα και τη θρεπτική αξία ενός φρεσκοστυμμένου χυμού. Ξέρουμε όμως τι ενισχύει καλύτερα τον οργανισμό μας;
 
Φρεσκοστυμμένα Φρούτα
 
Η μεγάλη περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C, κάλιο και αντιοξειδωτικά είναι το νούμερο ένα ατού τους. Βέβαια δεν προτείνεται κατανάλωση μεγαλύτερη του 1 ποτηριού χυμού ημερησίως, λόγω της μεγάλης τους περιεκτικότητας σε θερμίδες και απλά σάκχαρα. Χρήσιμες συμβουλές:
-Αν σας αρέσουν πολύ, αραιώστε τους με νερό ώστε να πίνετε μεγαλύτερη ποσότητα.
-Για μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες χρησιμοποιήστε το μπλέντερ κι όχι τον αποχυμωτή.
 
Πιες τα λαχανικά σου!
 
Αποτελούν μια πιο υγιεινή επιλογή σε σχέση με τους χυμούς φρούτων. Τα λαχανικά περιέχουν λιγότερες θερμίδες και σάκχαρα σε σχέση με τα φρούτα- το ίδιο ισχύει και για τους χυμούς τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα λαχανικό ή να τα συνδυάσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Πολύ καλές επιλογές είναι ο ντοματοχυμός, διότι το λυκοπένιο που περιέχει βοηθά στη μείωση του κινδύνου για καρκίνο του προστάτη και ο παντζαροχυμός, που βοηθά στη μείωση της υπέρτασης.

Τα λαχανικά που έχουν σκούρο πράσινο φύλλωμα είναι πλούσια σε ασβέστιο, το οποίο έχει συνδεθεί με την απώλεια βάρους. Το τζίντζερ μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να διατηρήσεις την πείνα σου υπό έλεγχο. 

ΧΥΜΟΙ FOODEAT HEALTHY

Για όλους εσάς που δεν προλαβαίνετε να ετοιμάσετε τον δικό σας χυμό, ή μαζί με τα ψώνια σας, θέλετε να σας φέρουμε κι ένα απολαυστικό ρόφημα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τα εξής:

ΦΥΣΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 2€: Μοναδικός χυμός από ολόφρεσκα πορτοκάλια παραγωγής μας 

BLOODY ORANGE 3€: Ρόδι, πορτοκάλι

SWEET CARROT 3€: Μήλο, καρότο, πορτοκάλι, μπανάνα

NEW ZEALANDER 3€: Ξινόμηλο, αχλάδι, ακτινίδιο

CITRUS BOOST 3€: Πορτοκάλι, Μανταρίνι, Γκρέιπφρουτ

MΑΝGO RUSH 3€: Μάνγκο, ανανάς, παπάγια

GREEN DETOX 4€: Ξινόμηλο, σπανάκι, σέλερι, κέιλ, τζίντζερ, λεμόνι, μαϊντανός

BIO LOVE 4.5€: Βιολογικό καρότο, βιολογικό μήλο, βιολογικό ακτινίδιο, βιολογική μπανάνα

 

Close

Ενημέρωση

Το foodeat.gr προς το παρόν εξυπηρετεί online παραγγελίες μόνο για την Αττική.