FOODEAT HEALTHY ΚΑΙ ΣΤΟ Ε-FOOD

 

Τώρα η παραγγελία γίνεται ακόμα πιο εύκολη, αφού μπορείς να βρεις και να παραγγείλεις όλα μας τα προϊόντα μέσω του e-food με ένα κλικ στο https://www.e-food.gr/delivery/ano-patisia/foodeat-healthy
 
Στο Foodeat Healthy θα βρείτε καθημερινά τα πιο φρέσκα και ποιοτικά λαχανικά, επιλεγμένα από παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα, χορταρικά, κηπευτικά, λαχανικά, πατάτες, μυρωδικά, ανάμεσα σε αυτά και πολλά προϊόντα δικής μας καλλιέργειας! Θα βρείτε επίσης όλα τα micro greens, τα baby λαχανικά καθώς και σπάνια λαχανικά και φρούτα από ξένες κουζίνες, που θα κάνουν το σεφ να βγει από μέσα σας! Φυσικά δε θα ήμασταν Healthy χωρίς βιολογικά προϊόντα!
 
Καθαρισμένα - Πλυμμένα λαχανικά
 
Ένας από τους κύριους λόγους που δεν καταναλώνουμε τις προβλεπόμενες ημερήσιες ποσότητες φρούτων και λαχανικών, είναι ο χρόνος προετοιμασίας που απαιτούν. Αλλά και γι' αυτό έχουμε τη λύση! Απλά τηλεφωνήστε μας στο 211.411.8898, παραγγείλετε τα λαχανικά που χρειάζεστε κι εμείς τα πλένουμε, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε για σας! Χορταρικά και μυρωδικά για πίτες, φασολάκια ή μπάμιες, κηπευτικά και ότι άλλο επιθυμείτε, χωρίς έξτρα χρέωση!
 
Παραδοσιακά προϊόντα - Φέρνουμε τη γεύση του χωριού στο σπίτι σας!  
 
Εκτός από τη μαναβική μας, στο Foodeat Healthy, θα βρείτε επίσης φημισμένα παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα! Μοναδικά ζυμαρικά από την Ανδρίτσαινα, όσπρια από την Καστοριά, παξιμάδια και κουλουράκια από την Σπάρτη, μέλι από τη Μάνη, ελαιόλαδο από την Κρήτη, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και μοναδικά βότανα από όλη την Ελλάδα!
 
Close

Ενημέρωση

Το foodeat.gr προς το παρόν εξυπηρετεί online παραγγελίες μόνο για την Αττική.